Nokia 130 - Black / Черен

Цена: 45.00лв.

24 месеца гаранция

Оценка:
No votes yet

Наличност: В наличност
Артикулен номер: 95449

Доставка за цялата
страна 3,99 лв

Поръчай сега
без регистрация

Наш оператор ще се свърже с вас в
рамките на деня!
(в работно време)

Nokia 130 - Black / Черен

 

 

Nokia 130 цена е идентичен с предходните модели, като се отличава с по-различен дизайн и възможни цветове. Освен това е снабден с Bluetooth и има възможност за интернет. Капацитетът на microSD картата му е до 32 GB, така че няма да имате проблем да си качите всички ваши любими парчета и да ги слушате до 46 часа само с едно зареждане.
 
Теглото му е само 68 грама така че почти няма да го усещате в чантата или джоба си. Налице е и вече традиционното фенерче за подобен тип устройства.
 
Отново много силен и стилен модел на Nokia 130 cena в ниския ценови клас!
Изглежда, че поне засега Microsoft ще запази стратегията на Nokia да предлага евтини устройства за развиващите се пазари. Новият собственик на крилото за мобилни устройства на финландската компания представи нейната нова разработка - Nokia 130.
 
Мобилният телефон струва 25 долара, като не разполага с функция за интернет достъп. Вместо това има батерия, която осигурява до 46 часа възпроизвеждане на музика и до 16 часа гледане на видео.
 
Nokia 130 цени има още FM радио, вградено фенерче и ще се предлага и във версия за две SIM карти. На разположение е и слот за microSD карта, като тя може да е с капацитет до 32GB.
 
Дисплеят е 1.8-инчов, с резолюция 160х128. На него може да се гледат 3GB, MP4 и AVI клипове. Телефонът не разполага с камера, а споделянето на файлове може да става чрез Bluetooth и USB. Засега компанията не казва кога ще започнат продажбите на телефона.

Nokia 130 ceni в онлайн магазин за GSM и аксесоари с 2г гаранция и възможност за безплатна доставка!

Технически
Година 2014г.
Батерия 1020mah
Слот за разширителни карти microSD
WiFi не
Bluetooth да
Вградена камера не
MP3 плеър да
Радиоприемник да
GPS не

Видео

Коментари