За нас

 Как се доставят поръчките ?

 

 

   www.gsm-aksesoari.bg доставя стоките, поръчани от вас с куриерска фирма Спиди .

 

    - Поръчката ви  може да бъде доставена до всяка точка в България - до адрес или до поискване в офис на куриера.

    - Тук можете да разгледате офисите на куриера www.speedy.bg/begin.php

    -  Доставката се извършва на следващия работен ден, след като потвърдите поръчката по телефон или e-mail . 

 

    - Цена на доставка в страната: Фиксирана цена от 3.99лв. за аксесоари и за мобилни телефони 6.95.Доставките се извършват от куриерска фирма SPEEDY до посочен от Вас адрес или до поискване от офис на куриерската фирма в съответния град. Заплащането е чрез услугата "наложен платеж" и се извършва в момента на получаване на поръчката на куриера, който ще Ви я достави    

 

   Какъв е срока за  доставка ?

 

 

    Поръчките, направени до 17:00 часа се обработват на същия ден като най-често пристигат на следващия работен ден между 9:30 и 17:00 часа до адрес или до 10:00 часа в офис на куриера. В събота доставки се извършват до 13:00 часа до адрес, офисите на куриерите работят от 9:00 до 13:00 часа . Поръчките, направени след 17:00 часа се обработват на следващия работен ден. Всички заявки направени събота след 13:00 часа и неделя се обработват в понеделник. Доставки не се извършват в неделя и на официални празници 

 

 

КАКВО Е КОД ЗА ОТСТЪПКА?

Кода за отстъпка е комбинация от букви и цифри, след въвеждането на която, се начислява определен процент или сума отстъпка върху вашата поръчка. Някои кодове за отстъпка са с ограничен брой ползвания, или ограничени по дата, което ще рече, че могат да бъдат използвани само веднъж или в определен период от време, например 24 часа,след направена поръчка.

КАК ДА ПОЛУЧА КОД ЗА ОТСЪПКА?

В Obufki.com организираме различни промоции, както за лоялните ни клиенти, така и за привличане на нови. Някои от тях са под формата на кодове за отстъпка, които промотираме във facebook страницита ни или изпращаме на имейлите на нашите клиенти. Не може да получите код за отстъпка просто "ей така", но може да следите уеб сайта и фен страницата ни. Също така е добре да въвеждате email адреа си при поръчка, за да ви информираме, щом имаме промоции или да ви изпратим код за отстъпка.

КАК СЕ ИЗПОЛЗВА КОДА ЗА ОТСЪПКА?

Просто въведете кода за отстъпка, който сте получили, във формата за бърза или нормална поръчка, както е показано на схемата по-долу: